Familiedag groot succes (8/4)

De deuren in Zwolle zijn symbolisch geopend voor alle medewerkers. Tijdens de familiedag op 5 april schoot Jeroen van Breda Vriesman een voetbal door papieren deuren. Daarmee nodigde hij samen met Arné van den Boom collega’s en hun families uit om het nieuwe pand te betreden.

Collega’s lieten vol trots hun nieuwe werkplek zien aan zo’n 1500 bezoekers. Waar de volwassenen zich prima vermaakten met onder anderen een kookworkshop, stoelmassages en de health Check, keken ook de kinderen hun ogen uit. Zo konden zij deelnemen aan het circus, streetdancen met Reshmay of snoepen van de chocoladefontein.

De familiedag bleek een groot succes voor de gehele familie: vaders en moeders, broers en zussen, partners en kinderen. Een fotograaf was aanwezig om familiekiekjes te maken. Ben je de foto vergeten op te halen? Dat kan nu nog bij Marjolein Geurtsen op de afdeling PR&Communicatie op de zevende verdieping.

Tijdens de opendag werd ook stil gestaan bij het overlijden van collega Janny Pluim. Haar naaste collega’s hebben een condoleanceregister ingericht op haar voormalige werkplek op de zesde verdieping.


Lachen voor de spiegels

De catering lokt veel bezoekers


Sprietje op bezoek bij het circus

Snoepen bij de chocoladefontein


Kleuren in de tekenhoek

Salsa dansen