PRODUCTEN

   
Salsa zonder heisa, € 9,95
 

Ben jij die populaire danser die de hele avond op de vloer staat? Of houdt niemand het langer dan één nummer met je uit? Wil je weten hoe dat komt? Bestel dan Salsa zonder Heisa, hét boek over salsadansen.

Dit boekje is een gids voor de salsadansers – vooral voor diegenen die net zijn begonnen. Wat moet je doen als je onzeker bent over je dansen? Of als je moeite blijft houden om de maat van de muziek te horen? Wat is de beste manier om een vrouw te vragen? En een man te weigeren? Kortom: hoe moet je je gedragen om een populaire salsadanser te worden? En hoe vooral niet?

Je komt in dit boek opmerkelijke statistieken en weetjes tegen. Wist je bijvoorbeeld dat mensen hun danspartners aantrekkelijker gaan vinden naarmate die beter dansen? En dat dit effect vaak aanhoudt, ook als de dans al lang is afgelopen? Wist je dat dames zich enorm ergeren aan seksuele toenaderingspogingen – maar net zo erg aan mannen die uit de maat dansen?

Salsa zonder Heisa is geschreven door journalist Peter Passenier en psycholoog Evelien van der Schee, beiden enthousiaste salsadansers. De opbrengst van ieder verkocht boek gaat naar de Stichting Connect International. Die organiseert het project Help een kind weer dansen. Kinderen in Tanzania worden naar het ziekenhuis in de hoofdstad gebracht voor behandeling aan hun klompvoetjes. Daarna kunnen ze weer dansen – en ook weer lopen.

Het boekje is verkrijgbaar voor € 9,95.

Het kan worden besteld:

  • Tijdens de lessen
  • Of door ons een mail te sturen onder vermelding van Salsa zonder Heisa, je naam & adres. En het bedrag incl. verzendkosten (totaal € 12,95) over te maken naar 16.19.67.396 ten name van Fuerza de la Salsa onder vermelding van Salsa zonder Heisa, je naam & adres. Zodra de betaling binnen is, wordt je bestelling z.s.m. verzonden.
Salsa zonder heisa
--------------------------------------------------------------