WORKSHOPS

Vraag direct ons beschikbaarheid op.

Onze workshops zijn een ideale invulling voor allerlei soorten feesten en gelegenheden. Bij Fuerza de la Salsa leer je niet alleen de danspasjes, maar heb je ook plezier!

De workshops zijn geschikt voor:
- Bedrijven (teambuilding, personeelsfeestje)
- Particulieren (Vrijgezellenfeestjes, familieuitjes, bruiloften, ladiesnights)
- Scholen (sportklas, thema 'dansen')

Wij bieden de volgende soorten workshops aan:

Basic Workshop - 20 euro per persoon*
Tijdens deze workshop leren wij de groep in 90 minuten twee danssoorten aan. Er kan een keuze gemaakt worden uit: Merengue, Salsa, Bachata of Kizomba. We houden ongeveer 40 minuten aan voor beide danssoorten en een kleine pauze.

XL Workshop - 27,50 euro per persoon
Deze workshop is hetzelfde als de Basic Workshop, alleen nu zitten er ook verschillende koude en warme borrelhapjes bij.

XXL Workshop - 35,- euro per persoon
Dit is een leuke en intensieve workshop voor de mensen die zich na deze workshop compleet voldaan willen voelen. Jullie worden namelijk ontvangen met een welkomsdrankje inclusief koude & warme borrelhapjes. Dan beginnen we met 40 minuten merengue als dans waarbij de heupen zeker los gemaakt worden. Na deze 40 minuten zullen jullie heerlijk smullen van verschillende kleine gerechten (tapas) uit de soul kitchen! Na het eten gaan we verder met 40 minuten salsa dansen waarbij we de workshop afsluiten met een kleine 'flashmob'

Locatie
De workshop kan plaatsvinden in onze danslocatie of op een locatie naar keuze. Let op! Bij een andere locatie dan onze danslocatie, kan het zijn dat niet alle workshops zoals hierboven beschreven, ingevuld kunnen worden.

OFFERTE

Vraag direct ons beschikbaarheid op.